пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ, пїЅпїЅпїЅпїЅ
 

новости   походы   т-материалы   т-книги   т-юмор   т-форум   Написать письмо


Новости
Походы
Т-материалы
Т-книги
Т-юмор
Туризм и альпинизм в Киеве
Т-форум
Т-галерея



Оригинальные Подарки на Новый год для всех и каждого




рюкзаки туристические



"ЗАТВЕРДЖУЮ"

перший заступник начальника

Головного управління по

фізичній культурі та спорту

Київської міськдержадміністрації


______________П.В. Буркацький

"____"_________________2002 р.



ПОЛОЖЕННЯ
про відкритий Чемпіонат м. Києва з техніки гірського туризму

1.Мета і завдання. Змагання проводяться з метою розвитку та популяризації гірського туризму як масового виду активного відпочинку, фізичного загартування та зміцнення здоров'я киян;
- підвищення тактико-технічної підготовки гірських туристів;
- виявлення та заохочення кращих команд, тренерів і суддів з гірського туризму м. Києва;
- визначення кращої команди міста для участі в Чемпіонаті України з техніки гірського туризму.

2.Час і місце проведення змагань. Змагання проводяться 11 травня 2002 р. на схилах Дніпра в районі підпірної стінки біля "Зеленого театру" (станція метро "Арсенальна"). Реєстрація учасників - з 9 до 10 години 11.05.02 Початок стартів об 11.00.

Увага! Змагання перенесено на осінь. Повідомлення від 28 квітня 2002р.

3.Керівництво підготовкою та проведенням змагань. Загальне керівництво організацією, підготовкою та проведенням змагань здійснюють: Головне управління по фізичній культурі та спорту Київської міськдержадміністрації та Федерація спортивного туризму м. Києва. Проведення змагань здійснює Головна суддівська колегія змагань, затверджена Федерацією спортивного туризму м. Києва.

Змагання проводяться за діючими Правил змагань з технікм спортивного туризму.

4.Учасники змагань. До змагань допускаються команди колективів фізкультури підприємств, установ, організацій, учбових закладів, військових частин, спортивних та туристських клубів, а також самостійні команди. Склад команди - 6 учасників (в тому числі - не менше однієї жінки). Вік учасників - не молодше 16 років.

5.Програма змагань. Змагання проводяться на трьох дистанціях: скелі; навісна переправа; рятувальні роботи. Дистанції мають другий клас складності. Умови проведення змагань будуть оприлюднені перед показом дистанцій. Показ дистанцій буде проведено 11.05.02 о 10.00.

6.Визначення результатів змагань. Місце команди в загальному заліку визначається за найменшою сумою місць, зайнятих нею на окремих дистанціях (при рівних результатах пріоритет надається дистанції "скелі").

Команди, які не пройшли всі дистанції, загального заліку не отримують і посідають місця після команд, що мають загальний залік.

7.Нагородження. Команда, що посіла 1 місце в загальному заліку, нагороджується дипломом Головного управління по фізичній культурі та спорту Київської міськдержадміністрації, учасники команди - медалями, дипломами та призами. Команди, що посіли 2-3 місця в загальному заліку, нагороджуються дипломами Головного управління по фізичній культурі та спорту Київської міськдержадміністрації, учасники команд - медалями та дипломами.

8.Фінансування. Оплата роботи суддівської колегії та нагородження переможців здійснюється за рахунок коштів Головного управління по фізичній культурі та спорту Київської міськдержадміністрації згідно затвердженого кошторису. Головне управління забезпечує також медичне обслуговування змагань.

Участь команд у змаганнях фінансується за рахунок організацій, що їх направили, або за рахунок учасників команд.

9.Заявки. Заявки встановленої форми подаються до мандатної комісії на місці проведення змагань під час реєстрації учасників. До заявки при реєстрації додаються паспорти учасників, довідки про присвоєння індивідуального ідентифікаційного коду, кваліфікаційні квитки або довідки про участь у відповідних змаганнях чи походах, страхові поліси.


Дане положення є офіційним викликом на змагання


Федерація спортивного туризму м. Києва


 

новости   походы   т-материалы   т-книги   т-юмор   т-форум   Написать письмо

© т/к Крокус 2002
Последнее обновление 28.04.2002