пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ, пїЅпїЅпїЅпїЅ
 

новости   походы   т-материалы   т-книги   т-юмор   т-форум   Написать письмо


Новости
Походы
Т-материалы
Т-книги
Т-юмор
Туризм и альпинизм в Киеве
Т-форум
Т-галерея



Оригинальные Подарки на Новый год для всех и каждого




рюкзаки туристические



Об исчезновении российской туристки в Крыму.

ПРОКУРАТУРА АЛУШТЫ ВЫЯСНЯЕТ ПРИЧИНУ ГИБЕЛИ РОССИЙСКОЙ СТУДЕНТКИ
Симферополь. 7 мая. ИНТЕРФАКС-УКРАИНА - Причины гибели 19-летней студентки Московского госуниверситета Анфисы Ильинской, пропавшей 3 мая в районе горы Аю-Даг в Крыму, пока не известны. Расследованием дела занимается прокуратура города Алушта. Как сообщили агентству "Интерфакс-Украина" в главном управлении по вопросам чрезвычайных ситуаций и защите гражданского населения Крыма, тело пропавшей девушки было обнаружено в районе горы в воскресенье в 14.20, однако в связи со сложностью горного рельефа спасатели смогли спустить его только к 20.00. Тело погибшей доставлено в морг Алушты. Как сообщалось, студентка, которая в составе группы неорганизованных туристов из России спускалась с горы, не вернулась в пункт сбора. Об исчезновении девушки сообщили ее приятели.

Міністерство України з питань надзвичайних ситуацій.

7 травня.
О 14 год. 20 хв. 6 травня у районі гори Аю-Даг знайдено тіло студентки Московського Державного університету (1982 р.н.), яка 3 травня у складі групи неорганізованих туристів з Росії спускалась з гори і не повернулась до пункту збору.

6 травня.
Протягом дня у м. Алушта в районі гори Аю-Даг продовжувалися пошуки туристки, яка зникла 3 травня. До пошукових робіт та обстеження прибережної зони південної частини гори Аю-Даг залучено підрозділ аварійно-рятувального загону МНС (військова частина Д0990, с. Мазанка) та Алуштинський аварійно-рятувальний пункт Марганецького воєнізованого гірничо-рятувального загону МНС, рятувальний катер і водолазів.
Станом на 6 год. 6 травня туристку не знайдено. Пошуки тривають. Співробітниками міліції відпрацьовуються інші версії зникнення туристки.

5 травня.
О 15 год. 50 хв. 4 травня до відділу з питань надзвичайних ситуацій м. Алушта від групи неорганізованих туристів з Росії надійшло повідомлення про зникнення 3 травня у районі гори Аю-Даг студентки Московського Державного університету (1982 р.н.). Організовано пошукові роботи, до яких залучено підрозділ аварійно-рятувального загону (військова частина Д0990, с. Мазанка) та Алуштинський аварійно-рятувальний пункт Марганецького воєнізованого гірничо-рятувального загону МНС.
На місці події працює мобільна оперативна група Головного управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення АР Крим.


 

новости   походы   т-материалы   т-книги   т-юмор   т-форум   Написать письмо

© т/к Крокус 2001
Последнее обновление 06.05.2001